Phuong Nam Hotel

  • Location : Sapa -Lao Cai
  • Design year : 2017
  • Service :  Interior Design
  • Design team : Nguyen Kien, Vu Thi Thao
  • Code project: PNH

Phuong Nam Hotel :

Phuong Nam Hotel is located in the town of Sapa, Lao Cai city.  It is a town that continues to attract more local and international tourists at any time of the year despite its sometimes cold and foggy weather.

Due to the growing demand for hotel restaurants, our mission is to renovate the first floor of this hotel: converting existing guestrooms to a reception area and a restaurant.

Originality is the fundamental value of this design. Most materials used are in their original state.

In addition to large functional spaces, small corners are also designed to create personal space for chitchat and lazying around on cold and foggy days.

Concrete block brick is the key material of interior design.

After the successful design of the restaurant and public spaces, the investor requested us to design the interior of the guestroom for the 30-room extension of the hotel. We made use of the available materials and worked towards simple and modern design.

The rooms were designed along with two main color schemes: gray and white. The mountain view is always the top priority in the design of these new spaces.